divendres, 15 de juliol del 2011

Arenys de Mar fa un homenatge al món geganter amb la 'flashmob' XXL

Hi han participat 30 colles d'arreu del territori català amb 90 gegants i 30 capgrossos. La música és una versió en gralla del tema 'Wa Yeah!' dels mallorquins Antònia Font.
Arenys de Mar va ser l'escenari el passat 10 de juliol d'una flashmob gegantera que va mobilitzar 30 colles d'arreu del territori català i en la qual van participar 90 gegants, 30 capgrossos i prop de 500 voluntaris. Josep Bayo, director de Ràdio Arenys i realitzador de la peça audiovisual, ha explicat a l'ARA que el clip és un “homenatge al món geganter”, que a vegades no té “tanta visibilitat” com altres tradicions culturals catalanes. En el rodatge hi van treballar 10 operadors de càmera i 4 auxiliars de producció, i es van utilitzar 10 càmeres de filmació.
El projecte, rodat el 10 de juliol durant la festa major de la ciutat, ha sigut una iniciativa de Ràdio Arenys i els Geganters d'Arenys de Mar, amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de la ciutat. Diverses empreses del món audiovisual, principalment del mateix municipi i rodalies, han participat voluntàriament en el projecte. El grup de grallers mataroní Els Laietans, coneguts per la versió de l'himne del Barça, entre altres, van adaptar el títol "Wa yeah!" dels mallorquins Antònia Font, que és la banda sonora del clip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada