dimecres, 16 de juliol del 2014

NEIX A VACARISSES... UN CAU ADREÇAT A LA MAINADA!

Bon dia a tothom!
El dissabte 12 de juliol, a Vacarisses, va néixer formalment un Cau promogut des de l'Associació de Joves i la Regidoria de Joventut.
Per a aquesta inauguració l'Organització va demanar la participació a diverses entitats de cultura de la vila.
Entre elles hi era present la Colla Gegantera. Aquest fet ens va agradar gratament i la colla va acceptar el convit assistint amb algunes de les nostres figures.
D'entrada es va pensar en treure aquells personatges geganters que podien ser més motivadors i portadors per la canalla, ja que la nova entitat creada té una edat per a la quals s'escau tant la Vaca Xula, com el Peret Seró i les Vaquetes, figures que per als nanos resultaven accessibles, si és que els volien provar de portar.
Els geganters vam vestir la indumentària estiuenca, més pròpia d'aquest temps de bonança, la samarreta G i els pantalons blancs. 
L'acte va tancar amb un berenar.
Des de la nostra entitat felicitem al Cau i encoratgem a tots aquells que hi són darrere per tal de fer dia rere dia, entitat rere entitat, de la nostra vila un espai on la cultura, el lleure i el creixement com a persones tinguin cabuda, contemplant qualsevol franja d'edat, des dels més menuts als més grans.
Gràcies per endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada