dimecres, 10 de setembre del 2014

ELS GEGANTS DE VACARISSES AMB LA DIADA DE L'11 DE SETEMBRE DE 2014!

Bon dia Colla!
El proper dia 11 de setembre tenim força feina, així que us passem el seguit d'horaris i d'activitats que haurem de portar a terme.
Ofrena a la Plaça Joan Bayà. Lectura del manifest!
  • AL MATÍ
Ofrena d'Entitats. L'acte comença a les 11:00 del matí, amb un ball dels Gegants. S'hauria de de ser a un quart d'onze a la Fàbrica per treure els Gegants.
L'acte acabarà a les 12:30 com a molt tard.                             
Ofrena de la colla gegantera. VOTEM!!!
  • A LA TARDA
Aquells que vingueu al Tram 25, o a qualsevol altre, sapigueu que portarem la Vaca i el Peret Seró. Farem gresca!
Recordar-vos que a les 14:30 hem de ser al Pavelló.

Per altra banda, des de Cul-Actiu Vacarisses, ens conviden a un acte que fan el proper dia 20 de septembre, és un acte en motiu del Centenari del Naixement de Joan Vinyoli, us adjunto carta que ens varen enviar.

Benvolguts,
Foto d'arxiu. Setembre 2013

Us enviem aquest correu des de Cul-Actiu Vacarisses, una entitat cultural multidisciplinar, nascuda l'octubre del passat 2013.

Des de la nostra entitat intentem promoure la cultura en el seu ampli sentit a tots les vilatanes i vilatants de Vacarisses, així com el fet de donar a conèixer allò que es fa dintre i fora de la nostra vila, i en moltes ocasions col·laborant i donant suport a entitats de qualsevol àmbit, o portant a terme actes organitzats per nosaltres mateixos, com el 20 Hores de Cinema, les Tertúlies Culturals, els Cicles de Cinema, la nostra participació a la Marató de Vacarisses, així com la realització d'un Lipdub per a promocionar la Festa de la Vaca d'enguany, on tinguérem el suport de moltes entitats de Vacarisses i veïnes i veïns de casa nostra.

Un dels nostres pròxims actes que volem portar a terme, és la celebració del Centenari del Naixement de Joan Vinyoli amb una lectura de poemes d'aquest autor català, sumant-nos a tots els que s'han dut i es portaran arreu de Catalunya durant aquest 2014.
La nostra intenció és fer-ho el proper 20 de setembre a les sis de la tarda, en un entorn magnífic i significatiu, com son els Jardins del Lladern de Vacarisses i on volem de la vostra participació.

A més de convidar-vos a que assistiu a l'acte en sí, volem que un membre de cada entitat faci una lectura d'un poema d'en Joan Vinyoli per tal de que l'event sigui més lluït, transversal i participatiu.

És per això que us convidem a que feu extensible als membres de la vostra entitat aquest acte i ens comuniqueu qui serà el voluntari o voluntària que en farà la lectura.

Preguem doncs, que a mesura que sapigueu quina és la persona escollida o designada, us poseu en contacte amb nosaltres per tal de fer arribar la selecció de poemes que hem fet i poder escollir de quin es farà lectura.

Gràcies per endavant.

Salut, rauxa i poesia!

Per cert colla, nosaltres ja tenim voluntària. Serà la Carme Boada. Esperem que vingueu i gaudiu d'aquest acte.

Gràcies per endavant.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada