dissabte, 18 de juny del 2016

CAP A VILASSAR DE MAR. 25 de juny 2016.

XXIII TROBADA DE GEGANTS Vilassar de Mar, 25 de juny de 2016.
  • Des de les 17.30h de la tarda, al Veral de l’Ocata. Rebuda de les colles participants a la XXIII Trobada de Gegants de Vilassar de Mar i plantada de gegants. 
  • A 19:30 de la tarda, al Veral de l’Ocata Inici del cercavila pels carres de la vila. Recorregut: Veral de l’Ocata, c/ Carre de Cuba, c/ Sant Genis, cart. Cabrils, c/ Montserrat c/ Sant Joan, Avda. Montevideo, c/ Picasso, Pl Jeroni Gelpi i finalitza a la Pl Picasso. 
  • A 21 del vespre, a la Plaça Picasso Ballada final de totes les colles participants a la XXI Trobada de Gegants de Vilassar de Mar i lliurament de records i cloenda de festa amb sopar Geganter al pati de l’Escola Vaixell Burriac. 

Important:
Zona Descarrega i Zona Aparcament: Habilitarem una zona lliure d’aparcament des de les 16h fins a les 19:30 al c/ Sant Artur (Davant la Biblioteca Ernest Lluch i Martín) per poder descarregar els Gegants, un cop descarregades les figures els remolcs i la resta de vehicles es podran aparcar a la zona habilitada a l’Esplanada de Correos c/ Sant Jeroni i c/ Enric Granados. 
Es posaren cartells indicatius i es facilitaran mapes del recorregut i zona de pàrking. 
Si a la vostra colla teniu algun membre que sigui celíac aviseu-nos si us plau. 
Recordeu emplenar la FITXA D’INSCRIPCIÓ. Cal retornar-la emplenada a: gegants@aval.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada