dilluns, 6 de juny del 2011

UNA MÉS AL POT!


Després d’uns quants mesos de preparació, hem portat a terme tot un seguit d’actes dins la Festa Major Petita d'enguany, que per a nosaltres han estat molt importants. Tant en el contingut, com en les formes, i en el que és més important, la incidència en la nostra vila, els seus vilatans i vilatanes.
 • Hem fet una Trobada de Gegants, la vint-i-dosena, que ens ha portat a la nostra vila 12 colles geganteres, fet que feia que ens trobéssim davant el repte de fer d'amfitrions de més de 400 persones. I no només rebre'ls i fer passejar els seus gegants pels nostres carrers, si no a més a més donar-los sopar i que poguessin veure el partit de "Campions d’Europa", tal com els havíem promès. Obrint a més a tots els nostres veïns les portes de la Fàbrica perquè gaudissin també del partit que es va jugar dissabte al vespre.
 • Hem fet una Baixada de la Vaca en la qual any rere any s'apunten més alumnes de sisè de primària de les dues escoles per a fer el seguici de la vaca portant les torxes per després encendre el foc que courà la vaca durant tota la nit.
 • I finalment, hem dut a terme la cocció de la vaca, que han pogut degustar tots els nostres convilatans que han volgut, el diumenge al migdia, després de coure l'animal durant més de 10 hores. Fórem més de 300 persones que ens trobàrem a la Fàbrica per a degustar-la.
Però tot això, no s'hauria portat a bon terme sense l'ajuda de molts dels nostres veïns, als quals ens agradaria agrair la seva feina i entrega. Segurament ens en deixarem algun, però que sàpiga que ho fem involuntàriament. 
 • Agrair d'entrada a l'Ajuntament, especialment a la Regidoria de Cultura, amb en Toni Masana al capdavant, el tècnic Carles Florensa i en Jonathan, que sense la seva paciència, la seva feina i la seva facilitat en tots els aspectes logístics, com instal·lacions i mitjans, sens dubte no haguéssim pogut portar a bon terme tota aquesta feina.
 • Agrair també a la Rosa Arcarons i a la María Pané, directores de les escoles de primària Pau Casals i Font de l'Orpina, la seva implicació per a fer possible la participació d’una bona part de l’alumnat de 6è, a la Baixada de la Vaca, als quals estem també molt agraïts, igual que a en Cristian Clapera, professor de Visual i Plàstica de l'Institut de Vacarisses i als alumnes de tercer d’ESO, pels seus dibuixos de la vaca i fer possible un adhesiu per a celebrar la Baixada de la Vaca.
 • Agrair també als Timbalers de Can Serra la seva disposició a col·laborar i ser partícips de la Baixada de la Vaca, i que de ben segur aquesta ben entesa durarà molts anys.
 • I no volem deixar-nos a la Xurreria Can Serra, per fer-nos l’esmorzar, tot i tenir compromisos familiars i al Bar Amores, de Can Serra, per la seva confiança i implicació.
 • A Gastrònom, pel seu bon preu amb els estris de cuina.
 • I també al senyor Rico, per deixar-nos una vaca feta per ell durant el diumenge al matí.
 • També al Mestre Pep Salsetes, per la seva ajuda i aportació inestimable per a portar a terme la cocció de la Vaca, així com tot el que l'envolta gastronòmicament i personalment parlant.
 • Al Salvador Durà, per ajudar-nos en els aspectes tècnics que tan bé domina i que evitaren que algun membre de la Colla hagués d’emigrar de la vila.
 • I per acabar agrair a tots els membres de la Colla, que sense la seva feina i abnegació,  res d’això seria possible.
A totes i tots, moltíssimes gràcies.
Sense vosaltres això no hagués estat possible 
de cap de les maneres.CERCAVILA PELS CARRERS DE VACARISSES

02 VACA
A SOPAR DE GUST!
03 VACA
BAIXADA DE LA VACA
04 VACA
TALLADORS, anem per feina!
02 VACA CLIPS04 VACA CLIPS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada