dimecres, 18 de maig del 2011

BAIXADA DE LA VACA 2011

Aquest any s'han consolidat algunes activitats que s'iniciaren amb il·lusió fa uns quants anys. Entre elles la col·laboració dels alumnes de 6è de les dues escoles municipals en la baixada de la vaca, la nit de dissabte. Les torxes, els gegants, els geganters, els timbalers... i aquest any, també els diables de Vacarisses.

Com a novetat tenim la participació dels alumnes de 3r d'ESO de l'institut de Vacarisses en l'elaboració de dibuixos que han permès donar lloc a un adhesiu il·lustrant la protagonista d'una part de la festa: LA VACA XULA.  Aquest adhesiu el podreu adquirir a l'estanc CAL PERDET de Vacarisses i en la paradeta que es muntarà davant la porta principal de la Fàbrica, al preu de 2€; la mida de l'adhesiu és de 40x40 cm, de veure's, es veurà!
Aquesta ha estat la producció final...
Aquí us mostrem altres dibuixos fruit de tot un treball d'il·lustració a càrrec del professor CRISTIAN CLAPERA. Gràcies Cristian!


Mireu les imatges del maig passat!


Recordeu que els tiquets per poder menjar vaca i/o botifarra els trobareu a Cal Perdet o bé a la paradeta de venda dels geganters, Els preus es mantenen com l'any passat: 10€ vaca i 8€ botifarra davant de la Fàbrica. No oblideu portar els plats, els coberts i els vasos. La beguda la podeu adquirir en el servei de bar o bé us la podeu portar de casa. Ápala! BON PROFIT a tothom!
Cliqueu el següent enllaç i sentireu el programa de ràdio TOT ÉS MOLT CONFÚS, on es fa referència a la nostra festa.
http://www.catradio.cat/%0d%0c%0daudio/536555/Tot-es-molt-confus-2a-hora

1 comentari: